Fixa badrumsinredningen

badrum_koncept_434414416Att byta badrumsinredning betyder inte att man måste renovera. Man kan åstadkomma mycket med små medel om man har en bra grund att arbeta med och är lite kreativ.

Balansera inredningen

Balans är kanske inte ett koncept man normalt sett brukar tänka på i badrummet. Utrymme är ju ofta en avgörande faktor och man måste ju få plats med ett flertal viktiga detaljer. Porslin, glas och kromad metall är ofta väldigt dominanta i badrum och har ju som alla säkert redan vet en tendens att gå i väldigt ljusa toner.En ganska steril stil är ju väldigt vanligt i badrummet och få vill återgå till att ha mintgröna handfat och brunorange kakel. Vad man dock kan göra är se till att få in lite andra texturer och ett bra tips är att faktiskt ha de mjukare sortens badrumsprodukter framme, vackert hopvikta och staplade på varandra. Att man behöver för detta är någon form av hyllanordning, antingen stående på golvet eller uppsatta på väggarna. Kanske man även kan lägga in en snygg badrumsmatta på golvet.

För in lite levande

Något annat som börjar bli väldigt populärt är att faktiskt föra in lite grönt i badrummet, och inte bara färgen utan livs levande gröna växter. Badrummet må ju vara en väldigt bra upplyst rum men det är ju sällan direkt solsken som skapar denna situation, vilket ju betyder att man kommer att behöva hitta växtlighet som trivs utan mycket solljus. Och ännu bättre är det ju om de inte har något emot värme och fukt dessutom då detta kommer vara miljön efter varje dusch någon tar där inne.