Inred med eld

Eld

Eld är något som alltid har fångat människans uppmärksamhet. Kanske har människans fascination av eld och braskaminer sitt ursprung långt tillbaka när man försökte lära sig kontrollera den? Det finns få saker som kan vara så stämningsfulla som eld. Vad vore sångerna på ett läger om det inte vore för lägerelden alla samlats kring?

Du kan göra eld till en del av din inredning där hemma. Genom att investera i en braskamin kan du ta med de mysiga egenskaperna från lägerelden in till ditt vardagsrum. Det finns många olika typer av braskaminer. Därför går det inte säga att en viss sorts är den bästa då de alla har olika egenskaper och ser ut på olika sätt. Smak är något subjektivt, upp till den enskilde personen att bestämma. Sweep har ett stort utbud vad gäller både pris, stil och egenskaper när det kommer till braskaminer.

En kamin som passar dig som inte vill spendera så mycket pengar är NSP Atar 31 som du hittar på Sweeps hemsida. Den har en effekt på 7 Kw och en verkningsgrad på 78 procent. Den är trots sitt pris relativt stor och väger 115 kg. Den är också miljövänlig tack vare sina förbränningsegenskaper. NSP Atar 10 TS kan vara av intresse för dig som vill ha en ordentlig braskamin och som kan tänka dig att betala lite mer. Den väger hela 230 kg och kommer i en vacker och stilren matt grå färg.

Braskaminer är inte bara en snygg del av inredningen. De kan också värma dig och ditt hus på ett effektivt sätt. De hjälper till att värma upp huset och rummet på ett gemytligt sätt och är kombinerat med något annat uppvärmningssätt det ultimata.