Inreda vardagsrummet på bästa sätt

Där du spendera mest tid är vanligtvis vardagsrummet. Det är där som du vill komma tillsammans med din familj, eller bjuda in gäster att sitta ner. Vardagsrummet är det rum som syns mest, men hur du ska möblera det kan vara en utmaning. Det enklaste är om du ha en utgångspunkt, och vilket bättre alternativ finns det än TV:n?

Varför ha TV:n som fokus?

Tv:n är något utav det mest grundläggande i ett vardagsrum eftersom det är den du ofta spendera kvällarna att titta på. Därför är det viktigt att den sitter i rätt höjd, vinkel och att det passar dig så att du kan få den bästa upplevelsen när du tittar på TV. Du har bra valmöjligheter för en ny TV på CDON om det är dags för en uppgradering. När du har TV:n i fokus undviker du även möjligheten att du inte har någon bra plats för den efter du har inrett färdigt, eller att den inte passar in i inredningen överhuvudtaget.

Räcker det?

Det behövs mer än en snygg TV på väggen för ett mysigt vardagsrum. Det är möjligt att mixa och matcha så mycket du känner för. När TV:n är uppe blir det lätt att inreda med den som utgångspunkt.